Reparatie


Hoe lang duurt een reparatie?

De meeste reparaties van een smartphone nemen gemiddeld anderhalf uur in beslag. Wanneer er zich bijkomende problemen voordoen of er moeten onderdelen besteld worden, zal de reparatieduur langer worden.

Backcover reparaties nemen gemiddeld 3 à 5 werkdagen in beslag.

Waterschade behandelingen nemen gemiddeld 3 à 5 werkdagen in beslag. Hoe langer de behandeling, hoe meer kans op slagen.

Het repareren van een tablet duurt gemiddeld 5 werkdagen, indien geen bijkomende problemen of bestellen van nieuwe onderdelen.

De herstelperiode gaat in vanaf u de toestemming geeft om de reparatie te starten. Bij ieder bijkomend probleem vragen wij altijd uw goedkeuring, alvorens verder te gaan met de reparatie.

Wat zijn de reparatievoorwaarden?

Vooraleer de reparatie van start kan gaan, wordt er eerst een grondige analyse gedaan van uw toestel. Wanneer u akkoord gaat met de reparatie, betaalt u enkel de reparatiekost.

Wanneer u ervoor kiest om uw toestel niet meer te herstellen of het toestel is onherstelbaar, betaalt u de analysekost. Deze bedraagt 55 euro.

Wanneer is mijn toestel klaar?

Ik breng u op de hoogte van de verschillende reparatiefases via mail of SMS. Van zodra uw toestel helemaal klaar is, verwittigen we u om een afspraak te maken om deze op te halen.

Indien u al even niets te horen kreeg, gelieve uw mailbox te controleren bij ongewenste berichten.

Nog vragen of opmerkingen?

Stel ze hier!